Als deelnemer van de VvAA Business School vind je bij ons een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen, je leerdoelen kunt bereiken en je ambities waar kunt maken. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs met een zeer persoonlijke benadering. De waardering van onze deelnemers, de kwaliteit van onze docenten en de diverse accreditaties onderstrepen dit.

De opleidingen van de VvAA Business School zijn geaccrediteerd bij beroepsverenigingen die bedrijfskundige opleidingen studiepunten geven. Daarnaast heeft de Master of Business Administration (MBA) door onze samenwerking met de University of Europe for Applied Sciences (UE) een FIBAA-accreditatie. UE is een toonaangevende onderwijsinstelling in Duitsland met zowel nationale als internationale studenten en locaties in Hamburg, Iserlohn en Berlijn.

 

Beroepsverenigingen

De VvAA Business School vraagt regelmatig accreditaties aan bij beroepsverenigingen binnen de gezondheidszorg. Al onze opleidingen zijn standaard geaccrediteerd bij de KNMG waardoor jij als huisarts of medisch specialist PE-punten ontvangt na afronding van je opleiding. Ben je aangesloten bij een andere beroepsvereniging? Dan vragen wij graag de accreditatie voor je aan. Vanwege de doorlooptijd bij de beroepsverenigingen vragen wij je dit minimaal twee maanden voor aanvang van je opleiding bij ons aan te geven.

Voor huidige deelnemers en alumni zijn eerder al accreditaties door de volgende beroepsverenigingen toegekend:

  • Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst – KNMG
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie – KNMP
  • Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers – NVZA
  • Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen – KNOV
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde – KNMvD
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde – KNMT
  • Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland – V&VN
  • Keurmerk Fysiotherapie
  • Kwaliteitsregister Tandartsen – KRT
  • Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten – NVvO

V&VN KNOV NVZA KNMP NVvO KNMT KRT KNMG Keurmerk Fysiotherapie

FIBAA

De VvAA Business School heeft voor haar MBA-programma een samenwerkingsovereenkomst met de University of Europe for Applied Sciences (UE), de opleiding is daardoor internationaal geaccrediteerd via de FIBAA. Hiermee voldoen wij aan de eisen die gelden voor een kwalitatief hoogwaardige MBA-opleiding.

Na het succesvol afronden van jouw MBA-opleiding ontvang je van de VvAA Business School namens UE je Master of Business Administration diploma, met de overeenkomstige graad MBA. Na afronding van je opleiding kun je dan ook de titel MBA voeren.

Het is gebruikelijk om bij je titel te vermelden waar je je diploma hebt behaald, in ons geval is dat de University of Europe for Applied Sciences.

University of Europe for Applied Sciences