Aftermovie – Masterclass Artificial Intelligence

Alle grote databedrijven zijn bezig met Artificial Intelligence (AI). Denk hierbij aan Google Deepmind, IBM Watson, Microsoft Azure en Baidu Tianzhi. De investeringen in AI stijgen enorm. Dat is niet voor niks. Algoritmes kunnen afbeeldingen, video’s, woorden, stemmen en gezichten inmiddels beter herkennen dan wij, mensen. AI wordt steeds beter in het doen van ‘zintuiglijke waarnemingen’ en in het begrijpen van voorbeelden, van zichzelf en van elkaar.

AI komt overal beschikbaar en gaat in vrijwel ieder werkgebied zorgen voor ontwrichting. Hoe dat er voor de zorg uit gaat zien? Dat hoor je van Dr. Nicky Hekster van IBM. Hij houdt zich bezig met de toepassing van Big Data en de daarmee samenhangende Watson technologie op onze maatschappij, met name op onze gezondheidszorg. Hij was een van de eersten die in 2012 met deze technologie aan de slag ging en zo werd hij dé Watson Ambassador. Hij behandelt in deze masterclass de ins- en outs voor met name medisch specialisten.

Daarop wordt meteen gereageerd door Dr. Marald Wikkeling MBA. Marald Wikkeling werkt sinds 2007 in Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Daarvoor werkte hij als chirurg onder meer in het Academisch Ziekenhuis (MUMC+) te Maastricht om zich verder te bekwamen in de vaatchirurgie. Marald werd vorig jaar door Mobile Docters genomineerd voor Doctorpreneur van het jaar. Een mix tussen een ondernemer en een zorgprofessional die de gezondheidszorg naar een hoger plan wil tillen. Samen met de deelnemers wordt van gedachten gewisseld over de toegevoegde waarde van AI voor medisch specialisten in het bijzonder en voor de zorg in het algemeen. Artificial Intelligence verdient, als veelbelovende nieuwe benadering van het onzekerheidsprobleem, en als sleutel tot een verantwoorde evaluatie en integratie van verschillende soorten kennis, de aandacht van iedere onderzoeker. Daarom organiseert de VvAA Business School in het kader van de reeks van “Anders leren kijken” een Masterclass met haar studenten en alle geinteresseerden uit de zorgmarkt.

Oprichter en academic director van de VvAA Business School, doceert Marketing aan de EuroMBA van IAE in Aix en Provence et Marseille en is auteur van onder andere “Master in Marketing” en “World Mega Trends”.De VvAA Business School helpt jou graag om de bedrijfskundige kwaliteit van jouw (zorg)businessplan te versterken. Wij nodigen je uit gebruik te maken van de unieke mogelijkheid voor een gratis consult op jouw strategische business vraagstuk. Maak vrijblijvend een afspraak op www.vvaabusinessschool.nl/afspraak of stuur een e-mail naar ger.hofstee@vvaabusinessschool.nl.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.