Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure ‘Bedrijfskunde in de Zorg’. Je ontvangt dit bericht ook via e-mail.

Je download staat klaar: Leergang Bedrijfskunde in de Zorg – VvAA Business School

De zorgmarkt is enorm in ontwikkeling. Stijgende zorgkosten, schaalvergroting, toenemende druk van de zorgverzekeraars en een steeds mondiger wordende consument. Dit biedt veel kansen voor ondernemende en bedrijfskundig opgeleide professionals. De pre-master ‘Bedrijfskunde in de Zorg’ leidt je in 1 jaar op tot bedrijfskundig zorgprofessional.

Om je diepgaander kennis te laten maken met bedrijfskundige thema’s nodigen wij je van harte uit om onze masterclasses met inspirerende thema’s te bezoeken. Deze vinden plaats op onze Business School op Slot Zeist en zijn ABAN- en Q-keurmerk®-geaccrediteerd.

Heb je vragen over de opleiding of zou je alvast graag het rooster voor de nieuwe leergang willen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 227 17 63 of via e-mail info@vvaabusinessschool.nl.