Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure!

Je download staat klaar: Business Administration Program – VvAA Business School, je ontvangt de brochure ook nog via de e-mail.

Een van onze deelnemers zei ooit: “De wind kun je niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”. Dat vinden wij een mooie concretisering van de toegevoegde waarde van ons Business Administration programma. Om nieuwe strategische mogelijkheden voor jouw zorgbedrijf te creëren is het belangrijk om niet alleen naar de wind, maar ook naar de zeilen te kijken!

Dat leer je tijdens het uiterst toepasbare programma van de VvAA Business School met accreditatie punten. Op 20 april 2020 start alweer de 9e jaargang met deelneming van medisch specialisten, zorgmanagers en andere zorgprofessionals.

Om je diepgaander kennis te laten maken met de waarde van het programma voor jouw loopbaan nodigen wij je van harte uit om onze informatieavond te bezoeken, de eerstvolgende vindt plaats op 21 november aanstaande. Tijdens de informatieavond is er alle gelegenheid tot het stellen van jouw vragen. Academic director Ger Hofstee verzorgt dan tevens het gratis proefcollege ‘Externe ontwikkelingen in de zorgmarkt’. Je kunt je hier inschrijven voor een van de volgende informatieavonden.

Heb je vragen over het programma of zou je alvast graag het rooster voor de volgende groep(en) willen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 227 17 63 of via e-mail info@vvaabusinessschool.nl.

Met hartelijke groet,
Team VvAA Business School