Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure ‘Change management’. Je ontvangt dit bericht elk moment via de mail.

Je download staat klaar: Leergang Change management – VvAA Business School

Van dinsdag 30 oktober tot 2 november heb je de mogelijkheid om een exclusieve Masterclass Change Management te volgen van Guy Lubitsh aan Ashridge Executive Education. Twee intensieve college dagen die worden afgesloten met het schrijven van een paper, deze maak je na afloop van de masterclass. De Ashridge certificatie wordt voor deelnemers van het VvAA Business School MBA programma onderdeel van de bul.

Change Management houdt zich bezig met het veranderen van structuren of de werkwijze van organisaties. Hierbij staan drie belangrijke pijlers centraal.

  1. Lean Productie (gericht op het verhogen van efficiëntie)
  2. Business process re-engineering (het herstructureren van bedrijfsprocessen)
  3. Sociotechniek (het verbeteren van het functioneren van mensen binnen organisaties)

Om je diepgaander kennis te laten maken met bedrijfskundige thema’s nodigen wij je van harte uit om onze masterclasses met inspirerende thema’s te bezoeken. Deze vinden plaats op onze Business School op Slot Zeist en zijn ABAN- en Q-keurmerk-geaccrediteerd.

Heb je vragen over deze masterclass of een van onze andere opleidingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 227 17 63 of via e-mail info@vvaabusinessschool.nl.

Met hartelijke groet,
Team VvAA Business School