Hartelijk dank voor je interesse in de exclusieve masterclass ‘Change management’. Je ontvangt de brochure ook nog via de e-mail.

Je download staat klaar: Masterclass Change management – VvAA Business School

Ook in 2021 heb je de mogelijkheid om deze exclusieve Masterclass Change Management te volgen van Guy Lubitsh aan Ashridge Executive Education in Engeland. Twee intensieve college dagen die worden afgesloten met het schrijven van een paper waarin je de opgedane kennis toepast in je eigen organisatie, deze paper maak je na afloop van de masterclass.

Change Management houdt zich bezig met het veranderen van structuren of de werkwijze van organisaties. Hierbij staan drie belangrijke pijlers centraal.

  1. Lean Productie (gericht op het verhogen van efficiëntie)
  2. Business process re-engineering (het herstructureren van bedrijfsprocessen)
  3. Sociotechniek (het verbeteren van het functioneren van mensen binnen organisaties)

Om je diepgaander kennis te laten maken met bedrijfskundige thema’s nodigen wij je van harte uit om onze masterclasses met inspirerende thema’s te bezoeken. Deze vinden plaats op onze Business School op Slot Zeist en zijn ABAN-geaccrediteerd.

Heb je vragen over deze masterclass of een van onze andere opleidingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 227 17 63 of via e-mail info@vvaabusinessschool.nl.

Met hartelijke groet,
Team VvAA Business School