Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure ‘Master of Business Administration’ (MBA).

Je download staat klaar: Master of Business Administration – VvAA Business School

Je ontvangt de brochure ook nog via de e-mail. Vorig jaar zei een van onze MBA studenten “De wind kun je niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”. Dat vinden wij een mooie concretisering van de toegevoegde waarde van ons MBA programma. Om nieuwe strategische mogelijkheden voor jouw zorgbedrijf te creëren is het belangrijk om niet alleen naar de wind, maar ook naar de zeilen te kijken!

Dat leer je tijdens het uiterst toepasbare MBA programma van de VvAA Business School met accreditatie punten. Op 15 april 2019 start alweer de 7e jaargang met deelneming van medisch specialisten, AIOS-en, apothekers, zorgmanagers en andere zorgprofessionals.

Om je diepgaander kennis te laten maken met de waarde van de MBA voor jouw loopbaan nodigen wij je van harte uit om onze informatieavonden en masterclasses met inspirerende thema’s te bezoeken. Deze vinden plaats op onze Business School op Slot Zeist en zijn ABAN- en Q-keurmerk®-geaccrediteerd.

Heb je vragen over de MBA of zou je alvast graag het rooster voor de volgende groep(en) willen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 227 17 63 of via e-mail info@vvaabusinessschool.nl.

Met hartelijke groet,
Team VvAA Business School