Hartelijk dank voor het aanvragen van de whitepaper ‘Financiering en durfkapitaal in de zorg’.

Wij sturen je hierbij graag de link: Whitepaper Venture Capital & Private Equity

Vorig jaar zei een van onze deelnemers “De wind kun je niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”. Dat vinden wij een mooie concretisering van de toegevoegde waarde van onze bedrijfskundige programma’s. Om nieuwe strategische mogelijkheden voor jouw zorgbedrijf te creëren is het belangrijk om niet alleen naar de wind, maar ook naar de zeilen te kijken!

Dat leer je onder andere tijdens het uiterst toepasbare Business Administration Program van de VvAA Business School met accreditatie punten. Op 15 april 2019 start alweer de 7e jaargang met deelneming van medisch specialisten, AIOS, zorgmanagers en andere zorgprofessionals.

Om je diepgaander kennis te laten maken met de waarde van de bedrijfskunde voor jouw loopbaan nodigen wij je van harte uit om onze informatieavonden en masterclasses met inspirerende thema’s te bezoeken. Deze vinden plaats op onze Business School op Slot Zeist.

Heb je vragen over de whitepaper, het Business Administration Program of een van onze andere bedrijfskundige opleidingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.