Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure!

Je download staat klaar: Master of Business Administration, je ontvangt de brochure ook nog via de e-mail.

Een van onze deelnemers zei ooit: “De wind kun je niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”. Dat vinden wij een mooie concretisering van de toegevoegde waarde van ons Business Administration programma. Om nieuwe strategische mogelijkheden voor jouw zorgbedrijf te creëren is het belangrijk om niet alleen naar de wind, maar ook naar de zeilen te kijken!

Dat leer je tijdens het uiterst toepasbare MBA-programma van de VvAA Business School en de University of Europe for Applied Sciences. Wil jij je net als vele andere medisch specialisten, zorgmanagers en paramedici ontwikkelen en je ambities waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Om je diepgaander kennis te laten maken met de waarde van de opleiding voor jouw loopbaan nodigen wij je van harte uit om onze informatieavond te bezoeken, deze vinden regelmatig plaats op onze campus op Slot Zeist. Tijdens de informatieavond is er alle gelegenheid tot het stellen van jouw vragen. Academic director Ger Hofstee verzorgt dan tevens het gratis proefcollege ‘Externe ontwikkelingen in de zorgmarkt’. Je kunt je hier inschrijven voor een van de volgende informatieavonden.

Heb je vragen over het programma of zou je alvast graag het rooster voor de volgende groep(en) willen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 227 17 63 of via e-mail info@vvaabusinessschool.nl.

Met hartelijke groet,
Team VvAA Business School