Hartelijk dank voor het aanvragen van de whitepaper ‘Customer Journey’, een zeer praktische whitepaper met concrete stappen om te komen tot een klantreis.

Wij sturen je hierbij graag de link: Whitepaper ‘Customer Journey

Vorig jaar zei een van onze deelnemers “De wind kun je niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”. Dat vinden wij een mooie concretisering van de toegevoegde waarde van onze bedrijfskundige programma’s. Om nieuwe strategische mogelijkheden voor jouw zorgbedrijf te creëren is het belangrijk om niet alleen naar de wind, maar ook naar de zeilen te kijken!

Dat leer je onder andere tijdens het uiterst toepasbare programma van de VvAA Business School met accreditatie punten. Startdata in 2020 zijn 20 april en 26 oktober met deelneming van medisch specialisten, AIOS, zorgmanagers en andere zorgprofessionals.

Om je diepgaander kennis te laten maken met de waarde van de bedrijfskunde voor jouw loopbaan nodigen wij je van harte uit om onze informatieavonden en masterclasses met inspirerende thema’s te bezoeken. Deze vinden plaats op onze Business School op Slot Zeist.

Heb je vragen over de whitepaper of een van onze bedrijfskundige opleidingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Met hartelijke groet,

Team VvAA Business School

info@vvaabusinessschool.nl

030 – 227 17 63