Hartelijk dank voor het aanvragen van de whitepaper ‘De verdozing van Nederland – door onder andere Amazon en Zalando’, een whitepaper die achtergronden schetst over de logistieke processen achter de grote webwinkels.

Wij sturen je hierbij graag de link: Whitepaper ‘De verdozing van Nederland

Vorig jaar zei een van onze deelnemers “De wind kun je niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”. Dat vinden wij een mooie concretisering van de toegevoegde waarde van onze bedrijfskundige programma’s. Om nieuwe strategische mogelijkheden voor jouw zorgbedrijf te creëren is het belangrijk om niet alleen naar de wind, maar ook naar de zeilen te kijken!

Dat leer je onder andere tijdens het uiterst toepasbare Business Administration programma van de VvAA Business School met accreditatiepunten. Startdata dit jaar zijn 15 april en 23 september met deelneming van medisch specialisten, AIOS, zorgmanagers en andere zorgprofessionals.

Om je diepgaander kennis te laten maken met de waarde van de bedrijfskunde voor jouw loopbaan nodigen wij je van harte uit om onze informatieavonden en masterclasses met inspirerende thema’s te bezoeken. Deze vinden plaats op onze Business School op Slot Zeist.

Heb je vragen over de whitepaper of een van onze bedrijfskundige opleidingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Met hartelijke groet,

Team VvAA Business School

info@vvaabusinessschool.nl

030 – 227 17 63