Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure van onze hackathon over depressie op 2 en 3 februari 2019.

Wij sturen je graag de link naar de brochure: LINK

Van de ongeveer 800.000 mensen met depressie reageert ongeveer 50% niet of onvoldoende op de behandelingen en er is daarnaast vaak sprake van terugval. Het huidige wetenschappelijke onderzoek kent veel zuilen, er wordt vaak vanuit één discipline naar aandoeningen gekeken. Daar willen wij tijdens onze hackathon verandering in brengen: in een multi-disciplinair team werk je een weekend lang aan een oplossing (‘hack’) om het leven van mensen met een depressie te vergemakkelijken.

Tijdens de hackathon krijg je alle advies en support die je nodig hebt om jullie hack tot ontwikkeling te brengen. Aan het eind van het weekend presenteer je met je team jullie plan en zijn er voor de beste hacks mooie prijzen te vergeven.

Wil je je aanmelden met een team, klik dan hier. Je kunt je teamleden ook op een later moment doorgeven, maar bij inschrijving gaan wij uit van je komst.

De hackathon wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors die geheel belangeloos een bijdrage leveren. De overnachting van alle teams op Slot Zeist, lunches, ontbijt, diners, organisatie, expert teams, prijzen en de ondersteunende materialen zijn daardoor gratis voor alle deelnemers!

Heb je vragen over de hackathon, dan kun je altijd contact met ons opnemen.