Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure ‘Digitalisering+ in de zorg’. Je ontvangt dit bericht ook via de e-mail.

Je download staat klaar: Masterclass ‘Digitalisering+ in de zorg’

De zorg kent woelige tijden. Zorgkosten stijgen, patiënten worden mondiger en met name de digitale mogelijkheden zijn ongekend. Maar gaat dat jou als zorgprofessional helpen in jouw spreekkamer? Zal dit de bureaucratie verminderen? En belangrijker: wordt jouw patiënt daar beter van?

Artificial Intelligence, eHealth oplossingen en andere digitale technologieën klinken als sciencefiction, maar ze kunnen jou als zorgverlener enorm helpen. Zodat jij meer tijd aan je patiënten kunt besteden, de administratieve werkdruk vermindert en de zorg beter wordt. Om jou bekend te maken met de vele digitale mogelijkheden, de kansen die deze creëren en hoe ze jou kunnen helpen organiseert de VvAA Business School een exclusieve masterclass van 3 dagen rondom het thema ‘digitalisering’.

De VvAA Business School daagt jou uit om anders te kijken naar jouw vakgebied, jouw zorgconsumenten en jouw organisatie om je met innovatieve inzichten te laten bijdragen aan jouw organisatie en de zorg.

Heb je vragen over de masterclass, dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 227 17 63 of via e-mail info@vvaabusinessschool.nl.

Heel graag tot ziens op onze Business School!
Team VvAA Business School