Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure ‘Marketing in de Zorg’. Je ontvangt dit bericht ook via de e-mail.

Je download staat klaar: Post-HBO opleiding ‘Marketing in de Zorg’ – VvAA Business School

De zorgmarkt is enorm in ontwikkeling. Stijgende zorgkosten, schaalvergroting, toenemende druk van de zorgverzekeraars en een steeds mondiger wordende consument. Dit biedt veel kansen voor ondernemende en innovatieve marketeers. De post-HBO opleiding ‘Marketing in de Zorg’ leidt je in slechts 3 maanden op tot een innovatieve marketeer die kansen ziet én creëert voor jouzelf en je organisatie.

Zoals beloofd bieden we je hierbij tevens de reader ‘Van analoge naar digitale marketing in de zorgmarkt’ aan, ook deze ontvang je nog in je inbox.

Heb je vragen over de opleiding of wil je alvast het rooster voor de nieuwe opleiding hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 227 17 63 of via e-mail info@vvaabusinessschool.nl.

Heel graag tot ziens op onze Business School!
Team VvAA Business School