Masterclass “Crisismanagement in de zorg”

Oorlogsgebied

Stel dat ’Katrina’ Nederland trof en ons land onder water liep? Totale chaos. Dat denkt rampenhoogleraar Eelco Dykstra. Hij schreef een boekje over een fictieve natuurramp die het drama van 1953 overtreft. Hopen maar dat het bij fictie blijft….

Onze Wereld: Een overschot aan tenten, te weinig waterflessen, voedseldistributiepunten die te ver uit elkaar liggen. Noodhulpverlening schiet keer op keer tekort. Dat kan veel beter, vindt rampenprofessor Eelco Dykstra. Wetenschappers evalueren al jarenlang rampen. Elke keer komen ze met aanbevelingen voor het verbeteren van de hulpverlening, maar hun bevindingen bereiken degenen die hierover de besluiten nemen niet. ‘Frustrerend’ noemt rampenprofessor Eelco Dykstra dat.

Dykstra is hoogleraar International Emergency Management aan de George Washington University in Washington DC. Hij bestudeert internationale crisissen en de manier waarop de internationale gemeenschap daarmee omgaat. Ook de gang van zaken na de aardbeving op Haïti stemt hem niet vrolijk. Er blijft te veel mis gaan bij het verlenen van noodhulp.

Samen met Prof. Eelco H. Dykstra M.D. organiseren we een masterclass omtrent crisismanagement in de zorg. Door zijn achtergrond als medisch specialist in trauma en Emergency Medicine en zijn brede kijk op crisis en risico’s hebben we Eelco uitgenodigd voor deze masterclass “Crisismanagement in de zorg”.

Wil je deze masterclass bijwonen of meer weten over Prof. Eelco H. Dykstra M.D. ? Kijk hier!

Oprichter en academic director van de VvAA Business School, doceert Marketing aan de EuroMBA van IAE in Aix en Provence et Marseille en is auteur van onder andere “Master in Marketing” en “World Mega Trends”.De VvAA Business School helpt jou graag om de bedrijfskundige kwaliteit van jouw (zorg)businessplan te versterken. Wij nodigen je uit gebruik te maken van de unieke mogelijkheid voor een gratis consult op jouw strategische business vraagstuk. Maak vrijblijvend een afspraak op www.vvaabusinessschool.nl/afspraak of stuur een e-mail naar ger.hofstee@vvaabusinessschool.nl.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.