Weet jij hoe je een businessplan moet maken?

Doe de test

Drie jaar geleden is de VvAA Business School gestart met het Business Administration Program voor professionals in de zorg als reactie op vragen uit de zorgmarkt. Nu start VvAA Business School met het ‘Digital Bootcamp’ programma genaamd ‘Maak uw eigen businessplan’.

Dit programma is bedoeld voor medici en paramedici in de 1e lijn van de zorg werkzaam, die verantwoordelijk zijn of worden voor de bedrijfsvoering van praktijken en van andere lijns-zorgondernemingen.

In de normale vakopleidingen van zorgprofessionals wordt geen aandacht besteed aan de basis van bedrijfskunde: het maken van het businessplan. Na het volgen van dit programma kan de deelnemer zijn praktijk bedrijfskundig richting geven en daardoor zijn zorgonderneming toekomstbestendig ontwikkelen in een turbulente omgeving.

Kom er achter of het tijd is om jouw businessplan onder de loep te nemen en doe de test!

 

Oprichter en academic director van de VvAA Business School, doceert Marketing aan de EuroMBA van IAE in Aix en Provence et Marseille en is auteur van onder andere “Master in Marketing” en “World Mega Trends”.De VvAA Business School helpt jou graag om de bedrijfskundige kwaliteit van jouw (zorg)businessplan te versterken. Wij nodigen je uit gebruik te maken van de unieke mogelijkheid voor een gratis consult op jouw strategische business vraagstuk. Maak vrijblijvend een afspraak op www.vvaabusinessschool.nl/afspraak of stuur een e-mail naar ger.hofstee@vvaabusinessschool.nl.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.