Masterclass ‘Artificial Intelligence’

Artificial Intelligence Masterclass VvAA Business School

Kunstmatige intelligentie (KI), of ‘Artificial Intelligence’ (AI) is software die reageert op data of impulsen uit de omgeving en op basis daarvan leert om daarna zelfstandig beslissingen te kunnen nemen. Computers, machines en apparaten worden daardoor intelligenter en kunnen steeds meer zelfstandig problemen oplossen.

Een intelligente computer kan veel nauwkeuriger waarnemen en herkennen en artsen helpen om nog betere diagnoses te stellen en operaties uit te voeren. Het klinkt als sciencefiction, maar AI kan van grote toegevoegde waarde zijn voor de zorg. Hoe? Tijdens deze inspirerende masterclass vertellen wij je in begrijpelijke taal wat AI is, waar het voor ingezet kan worden en wat dit voor de zorg betekent.

Egge van der Poel Docent Masterclass MBA Healthcare VvAA Business SchoolDocent van deze avond is dr. Egge van der Poel, data scientist van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Egge is expert op het gebied van data en Artificial Intelligence in de gezondheidszorg. Hij is gepromoveerd in de experimentele deeltjesfysica (superkleine elementaire deeltjes) met daarnaast een Bachelor als filosoof. Hij zocht – en vond – het Higgs-deeltje in de deeltjesversneller van CERN in Genève.

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘Artificial Intelligence’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.30 uur met het programma. Kun je deze masterclass niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

 

Starttijd

6:00 pm

6 februari 2020

Eindtijd

10:00 pm

6 februari 2020

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants