Masterclass AVG in de zorg

AVG

Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe privacywet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. De AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van privacyrechten, meer verantwoordelijkheden voor organisaties en stevige bevoegdheden voor privacytoezichthouders om boetes op te leggen.

Jouw administratie moet daarom voldoen aan die nieuwe privacywet. Doel van de wet is de privacy van personen nog beter te beschermen. Zorg dat je privacy-compliant bent!

In de masterclass helpen wij je om het vertrouwen van jouw zorgconsumenten, jouw medewerkers te behouden en je reputatie te beschermen. Informatie over de privacywetgeving is sterk praktisch gericht en wordt door ervaren juristen behandeld.

Welke onderwerpen staan centraal tijdens deze Masterclass?

  • Belangrijkste onderdelen van de AVG tegen de achtergrond van de zorgmarkt
  • Specifieke gevolgen voor zorgondernemingen (klein en groot) en gegevensbestanden
  • De belangrijkste risico’s en wat kun je er aan doen
  • Commerciële waarde van gegevensbestanden, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening of versterking van merken in de zorgmarkt
  • Medische gegevens, van wie zijn ze eigenlijk?


Docenten van deze Masterclass zijn Lutina 
Bruggeman en Meinoud Rost van Tonningen.

  • Lutina is directeur van Lucon Managementservices & Consultancy. Naast het uitvoeren van management opdrachten adviseert Lutina management en directies op het gebied van het doorvoeren van (strategische) veranderingen. Binnen DAS is Lutina verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering en coördinatie van alle (strategische) programma’s.
  • Meinoud is adviseur Strategische Marketing bij DAS. Hij is een gedreven marketing specialist met 20 jaar commerciële ervaring en is op zijn best in het simpel en hanteerbaar maken van complexe of strategische uitdagingen. Meinoud helpt als Product Owner teams resultaten te kunnen boeken en houdt zich bezig met propositie-ontwikkeling, prijsstrategie en datascience.

Vanzelfsprekend is er uitgebreid mogelijkheid tot het stellen van vragen over jouw specifieke situatie!

Wij kunnen ons niet voorstellen dat er een organisatie bestaat die niet “aan de bak” zal moeten. Klein of groot kan verschil uitmaken wat betreft het uitvoeren van maatregels die de AVG voorschrijft. Voor ieder geldt dat privacy hoog op jouw agenda moet komen te staan en dat je het daar nooit meer van af haalt!

Schrijf je dus in voor de gratis masterclass van de VvAA Business School op 23 mei in Slot Zeist. Om 18.30 uur hebben we een broodje voor je klaarstaan, we starten om 19.00 uur met de masterclass.

Starttijd

23 mei 2018

Eindtijd

23 mei 2018

Adres

Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist

Event Participants

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.