Masterclass ‘Big data’

Big Data Masterclass VvAA Business School

Veel apparaten zoals smartphones, horloges, computers en iPads zijn uitgerust met sensoren, zijn verbonden met het internet en kunnen data uitlezen en gegevens uitwisselen. Alle data die we verzamelen, kunnen we gebruiken om de zorg beter en de samenleving gezonder te maken!

Computers kunnen daarnaast in grote hoeveelheden data nieuwe verbanden ontdekken. Dat helpt artsen om onder andere ziekten in een vroeg stadium te identificeren of de behandeling beter af te stemmen op de specifieke kenmerken van de patiënt.

Kortom, ‘Big data’ kan jou als (para)medicus, manager of zorgondernemer helpen om de zorg te versterken, patiënten beter te helpen en behandelingen te verbeteren. Tijdens deze masterclass vertellen we je in begrijpelijke taal wat ‘big data’ precies is en wat jij er als (para)medicus, manager of ondernemer mee zou kunnen. Ook nemen we je mee in de toekomstige ontwikkelingen, wat er op de zorg afkomt en hoe je hier zelf je voordeel mee kunt doen.

Frans-FeldbergDocent van de avond is professor dr. Frans Feldberg van de VU School of Business and Economics. Zijn expertise betreft onderzoek naar hoe organisaties waarde kunnen creëren vanuit (big) data, analytics en Artificial Intelligence. Als consultant heeft Feldberg uitgebreide ervaring met de ontwikkeling en implementatie van data- en analytics-gedreven business modellen, services en strategieën voor nationale en internationale organisaties.

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘Big Data’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.30 uur met het programma. Kun je deze masterclass niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

 

Starttijd

6:00 pm

8 januari 2020

Eindtijd

10:00 pm

8 januari 2020

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants