Masterclass ‘Blockchain’

Blockchain Gezondheidszorg Masterclass

Hoe fijn zou het zijn als van elke patiënt in enkele seconden een medisch dossier tevoorschijn getoverd kan worden waarin exact die informatie staat die jij als specialist nodig hebt? En dat de informatie in dit dossier 100% correct is en volledig? Dat je als specialist direct essentiële patiënt informatie kan toevoegen die nooit verwijderd of veranderd kan worden en dat hierop geen enkele controle of zelfs autorisatie van derden nodig is?

Klinkt te mooi om waar te zijn maar het is wel de (nabije) toekomst. Blockchain technologie zal hier een belangrijk onderdeel van uit gaan maken. Het decentrale aspect van blockchain technologie maakt dat het veel minder gevoelig is voor corruptie. Het geeft medisch specialisten de mogelijkheid om gevoelige patiënt informatie snel en veilig met elkaar te delen, ongeacht locatie.

Maar zover is het nog niet. Net als met de komst van internet midden jaren negentig waarbij bankzaken ineens vanuit je huiskamer gedaan konden worden – revolutionair voor de financiële wereld – zullen ook met de komst en integratie van blockchaintechnologie op maatschappelijk en juridisch vlak veel stappen moeten worden genomen.

Drs. Arjan EikelenboomHoe dit precies verloopt, welke voordelen blockchain ons in de zorg kan geven en wat we er werkelijk van mogen verwachten legt Arjan Eikelenboom je graag uit tijdens de masterclass. Vanzelfsprekend is er alle ruimte tot het stellen van vragen en met elkaar in gesprek gaan over dit boeiende onderwerp.

Docent van deze zaterdagochtend is Drs. Arjan Eikelenboom, specialist op het gebied van cryptocurrency en Blockchain technologie.


Accreditatie

Deze masterclass is geaccrediteerd bij KNMG en KNMT zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben je aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘Blockchain’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lunch na afloop van de masterclass
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 8.30 uur ben je van harte welkom, we starten om 9.00 uur met het programma. Kun je na inschrijving onverhoopt niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Geïnteresseerd in digitale ontwikkelingen binnen de zorg? Kijk dan ook eens naar onze andere masterclasses:

Masterclass ‘Digitale transformatie’ (28 januari – 1 avond)

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

 

Starttijd

31 oktober 2020

Eindtijd

31 oktober 2020

Adres

Hotel Oud London | Woudenbergseweg 52 | Zeist

Event Participants