Masterclass ‘Digitale transformatie’

Digitale transformatie Masterclass VvAA Business School

De toenemende digitalisering en technologische ontwikkelingen bieden onbegrensde mogelijkheden en hebben grote impact op de zorgsector en de eerste lijn in het bijzonder.

Ontwikkelingen gaan veel sneller dan zorgorganisaties aankunnen, maar ze beïnvloeden (straks) wél het werk van de zorgverleners. We zien patiëntverwachtingen verschuiven: mensen hebben nieuwe technologieën tot hun beschikking, zijn mondiger en stellen hogere eisen. Dit resulteert in zelfbewuste patiënten met hoge verwachtingen van de zorg. Het is belangrijk dat investeerders, beleidsmakers, managers, medici en (zorg)ondernemers een idee hebben hoe ze in kunnen springen op de toekomst.

Niels Chavannes VvAA Business School Masterclass Digitale TransformatieDocent van deze avond is Prof. dr. Niels Chavannes, in 1998 afgestudeerd als arts en daarna zijn werk als huisarts altijd gecombineerd met verschillende diagnostische en therapeutische studies.
Niels is hoogleraar eHealth-toepassingen in disease management aan de Universiteit Leiden en oprichter van het National eHealth Living Lab (NELL).

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘Digitale transformatie’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.30 uur met het programma. Kun je deze masterclass niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Geïnteresseerd in digitale ontwikkelingen binnen de zorg? Kijk dan ook eens naar onze andere masterclasses:

 

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

Voor ambitieuze zorgprofessionals en managers

Studiegids VvAA Business School 2020
Wil jij meer weten over onze bedrijfskundige opleidingen? Download dan hier de studiegids.

Onze belofte:
»  Alle leerstof is direct toepasbaar in de praktijk
»  Ruime kennis van de zorg en de uitdagingen waar we voor staan
»  Cases van binnen én buiten de zorg

 

>> Naar de studiegids

Starttijd

28 januari 2021

Eindtijd

28 januari 2021

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants