Masterclass ‘Disruptie – Strategie – Implementatie’

Business strategy through disruption

Wij leven in een tijd van heftige veranderingen; een periode van disruptie in vele markten. Zoals Charles Darwin ons al leerde zijn het niet de meest intellectuele of de sterkste partijen die in dergelijke omstandigheden overleven, maar degenen die in staat zijn zich het snelst en het best aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

In hun nieuwe boek ‘Business strategy through disruption’ identificeren Ger Hofstee en Sybren Tijmstra welke discontinuïteiten op ons afkomen; waarbij digitale innovatie één van de meest disruptieve is. Echter, disruptie kan een bedreiging vormen maar ook een kans zijn! In het boek geven zij aan hoe we door adequaat strategisch reageren deze kansen kunnen aangrijpen.

Een goed strategisch antwoord is één, maar de nieuwe strategie goed implementeren is een veranderproces dat waarschijnlijk de grootste uitdaging is. Intellectuele intelligentie is daarvoor veel minder belangrijk dan emotionele en “love” intelligentie.

In het boek worden de vele aspecten van de implementatie uitdaging en het opzetten van een goed business plan besproken. Gedurende de Masterclass zal vooral aandacht besteedt worden aan de uitdagingen op marketing, bedrijfscultuur, organisatorisch en leiderschapsgebied.

Ger en Sybren adviseren managers om de macht van disruptie in hun markt te bestrijden door hun aanpassingsvermogen te versnellen. Of zoals de schrijver Jackson Brown Jr het zo mooi formuleert: “when you can’t change the direction of the wind – adjust your sails.”
We hopen dat de Masterclass en het boek, dat je aan het eind van de Masterclass ontvangt, jou veel inspiratie en handvatten mogen verstrekken om nieuwe concurrerende strategieën te ontwikkelen en succesvol te implementeren om “de stand van jouw zeilen tijdig aan te kunnen passen”.

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘Disruptie – Strategie – Implementatie’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Schrijf je je in voor deze inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies, dan is voor jou bij deze masterclass inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten
+  Het boek ‘Strategy through disruption’ van Sybren Tijmstra en Ger Hofstee

Vanaf 17.30 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.00 uur met het programma. Kun je deze masterclass niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

Starttijd

5:30 pm

27 september 2019

Eindtijd

9:30 pm

27 september 2019

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 te Zeist

Event Participants