Masterclass ‘eHealth en mHealth’

E-health M-health VvAA Business School Masterclass

Door het inzetten van innovatieve e-health en m-health technologieën en het gebruikmaken van een veilige en betrouwbare manier van data-uitwisseling kan bijgedragen worden aan de preventie en/of diagnose van ziekten in Nederland.

eHealth is het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. mHealth is op zijn beurt gefocust op zorg via mobiele apparaten zoals smartphones, iPads en stappentellers. mHealth is dus meer persoonlijk. Een mooi voorbeeld van hoe waardevol deze toepassingen kunnen zijn, is ‘HartWacht’. Dit is een 24-uurs telecardioloog op jouw smartphone of tablet, ontwikkeld door Cardiologie Centra Nederland in samenwerking met zorginnovatiebedrijf Luscii. Met de ‘HartWacht’-app kunnen hartpatiënten doorlopend op afstand worden gemonitord. ‘HartWacht’ maakt gebruik van de nieuwste technologieën die mensenlevens redden en de dagelijkse praktijkvoering ingrijpend (gaan) veranderen.

E- en mHealth toepassingen kunnen de zorg versterken en patiënten sneller en beter helpen. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe manieren van zorgverlening en wat dit voor jou of jouw vakgebied kan betekenen? Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Tom Broens AMCDocent van deze avond is Ir. Tom Broens PhD, universitair docent aan het AMC-UvA. Hij coördineert educatieve cursussen over databases en eHealth als onderdeel van het programma medische informatica. Daarnaast is hij directeur van de bacheloropleiding medische informatica. Ook doet hij onderzoek naar de toepassing van ICT in het onderwijs. Zijn expertise ligt onder meer in het meten van de omgeving van de gebruiker met behulp van sensoren (context), communicatie-middleware, applicatieontwikkeling, ICT en onderwijs, en eHealth applicaties. Tom Broens heeft een PhD in informatica en een master in telematica aan de Universiteit Twente. Voordat hij bij AMC-UvA kwam, werkte hij bij MobiHealth en het Telematica Instituut / Novay in Nederland.

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij KNMG en KNMT zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben je aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘eHealth en mHealth’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.30 uur met het programma. Kun je na inschrijving onverhoopt niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Geïnteresseerd in digitale ontwikkelingen binnen de zorg? Kijk dan ook eens naar onze andere masterclasses:

 

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

 

Starttijd

19 november 2020

Eindtijd

19 november 2020

Adres

Hotel Oud London | Woudenbergseweg 52 | Zeist

Event Participants