Masterclass ‘eHealth en mHealth’

E-health M-health VvAA Business School Masterclass

Vanwege de COVID-19 maatregelen wordt deze masterclass naar een nader te bepalen moment verzet, wij houden je via de website en onze nieuwsbrief op de hoogte van de nieuwe datum.

Door het inzetten van innovatieve e-health en m-health technologieën en het gebruikmaken van een veilige en betrouwbare manier van data-uitwisseling kan bijgedragen worden aan de preventie en/of diagnose van ziekten in Nederland.

eHealth is het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. mHealth is op zijn beurt gefocust op zorg via mobiele apparaten zoals smartphones, iPads en stappentellers. mHealth is dus meer persoonlijk. Een mooi voorbeeld van hoe waardevol deze toepassingen kunnen zijn, is ‘HartWacht’. Dit is een 24-uurs telecardioloog op jouw smartphone of tablet, ontwikkeld door Cardiologie Centra Nederland in samenwerking met zorginnovatiebedrijf Luscii. Met de ‘HartWacht’-app kunnen hartpatiënten doorlopend op afstand worden gemonitord. ‘HartWacht’ maakt gebruik van de nieuwste technologieën die mensenlevens redden en de dagelijkse praktijkvoering ingrijpend (gaan) veranderen.

E- en mHealth toepassingen kunnen de zorg versterken en patiënten sneller en beter helpen. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe manieren van zorgverlening en wat dit voor jou of jouw vakgebied kan betekenen? Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Freek BaarsDocent van deze avond is Freek Baars, MA, MSc, werkzaam als business developer en impact specialist bij Luscii. Vanuit deze rollen verspreidt hij het geloof in een toekomst waarin zorg op de beste plaats en tijd wordt geleverd, gepersonaliseerd naar de wensen van de patiënt. Maar wat betekent die verandering voor zorgorganisaties en de professionals die erin werken? Met zijn ervaring met implementatie van eHealth – en de hier aan verbonden organisatieverandering – deelt hij de belangrijkste lessen om succesvol met digitale zorg aan de slag te gaan.

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘eHealth en mHealth’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.30 uur met het programma. Kun je deze masterclass niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

 

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants