Masterclass ‘E-health’

Digital Health
E-Health informatie- en communicatietechnologie in de zorg omvat diverse technieken, projecten, services en systemen die op afstand werkzaam zijn. E-Health kan personeelsdruk verminderen en kosten besparen. En door verzameling van informatie over de zorgconsument kan er sneller en gerichter gewerkt worden.

Dé digitale trend is de verdere groei van het Internet of Things (IoT). Geschat wordt dat er nu meer dan 8,4 miljard “Things” zijn op het Internet, meer dan 30% dan een jaar geleden. Echter “dingen” tellen is niet genoeg want het gaat niet zozeer om de dingen zelf, maar eerder wat we met deze dingen kunnen doen. Want zodra ze verbonden zijn leveren ze data op. Deze massa informatie die door het IoT wordt gecreëerd, biedt de mogelijkheid om de gezondheidszorg op basis van die data te innoveren, waardoor ze efficiënter en effectiever kunnen werken dan ooit tevoren. Techgiganten zoals Microsoft, IBM, Google en Microsoft investeren daarom veel in specifieke health analytics.

Docenten
Dr. Hans Ossebaard, adviseur Innovatie & E-Health voor Zorginstituut Nederland waar hij de bijdrage van E-Health aan ‘zinnige zorg’ tracht te versterken. Ook betrokken bij Zorg voor Innoveren, de wegwijzer voor zorgvernieuwers. Sinds 2008 geaffilieerd met het Center for E-Health Research, Universiteit Twente, waar hij aan de vakgroep Psychologie, Gezondheid en Technologie doceerde en onderzoek deed.

Prof. dr. Leonard Witkamp, oprichter van Ksyos en hoogleraar Telemedicine aan de UvA. KSYOS TeleMedisch Centrum is een instelling voor medisch specialistische zorg die zich richt op ontwikkeling, onderzoek en invoering van TeleConsultatie in de reguliere gezondheidszorg.

Geïnteresseerd in deze inspirerende en leerzame masterclass? Geef je snel op! 
In het academisch jaar 2018-2019 organiseert de VvAA Business School 10 masterclasses met een breed scala aan interessante bedrijfskundige onderwerpen. Om je bedrijfskundige kennis en ervaring bij te houden of verder te ontwikkelen!

Je kunt je per masterclass inschrijven, maar natuurlijk ook voor de gehele reeks. De kosten per masterclass bedragen €95. Bij deze kosten zijn inbegrepen:
 Lichte avondmaaltijd
 Kun je een masterclass niet? Dan mag je een collega als vervanger afvaardigen
 Toezending slides van de presentaties
 Toekenning accreditatiepunten na gebleken aanwezigheid

Hans Ossebaard

Hans Ossebaard,
Adviseur Innovatie en eHealth voor Zorginstituut Nederland

Leonard Witkamp

Prof. dr. Leonard Witkamp,
Oprichter van Ksyos en hoogleraar Telemedicine aan de UvA

Onze masterclasses staan open voor alumni, huidige deelnemers aan onze opleidingen én alle andere zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.

Nieuw dit jaar is de accreditatie van de masterclasses:
ABAN: 2 punten per masterclass (20 voor de gehele reeks)
✓ Q-keurmerk®: 2 punten per masterclass (20 voor de gehele reeks)

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

Starttijd

6 februari 2019

Eindtijd

6 februari 2019

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.