Masterclass ‘Ethiek vs. Business’

Masterslass-ethiek-vs-business
Ethiek is een tak van de filosofie die zich bezighoudt met de kritische bezinning over het juiste handelen. In algemene zin probeert ethiek de criteria vast te stellen om te kunnen beoordelen of een handeling als goed of fout kan worden gekwalificeerd en om de motieven en consequenties van deze handeling te kunnen evalueren.

Het stellen van vragen over ethiek is natuurlijk geen monopolie van de filosofie. Ook in andere studiegebieden zoals politiek, geneeskunde, geschiedenis, biologie en sociologie is ethiek onderwerp van discussie. Interessant is om het spanningsveld tussen ethiek en business ter discussie te stellen in het licht van waarde-creatie in de zorg.

Deze masterclass is zeer geschikt voor zorgprofessionals die zich graag breder willen ontwikkelen, ambitieus zijn, mee willen denken over verbetering van onze gezondheidszorg of zich aan het oriënteren zijn op een MBA van VvAA Business School.

Docente
Margreeth Kloppenburg studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en geeft college op de HU en Nyenrode Business University. Ze is bestuurslid van de Stichting Beroepseer en lid van de adviescommissie Ethiek, cultuur en gedrag van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Accountants.

Geïnteresseerd in deze inspirerende en leerzame masterclass? Geef je snel op! 
In het academisch jaar 2018-2019 organiseert de VvAA Business School 10 masterclasses met een breed scala aan interessante bedrijfskundige onderwerpen. Om je bedrijfskundige kennis en ervaring bij te houden of verder te ontwikkelen!

Je kunt je per masterclass inschrijven, maar natuurlijk ook voor de gehele reeks. De kosten per masterclass bedragen €95. Bij deze kosten zijn inbegrepen:
  Lichte avondmaaltijd
  Kun je een masterclass niet? Dan mag je een collega als vervanger afvaardigen
  Toezending slides van de presentaties
  Toekenning accreditatiepunten na gebleken aanwezigheid

Ethiek versus Business

Drs. Margreeth Kloppenburg

Doceert op de HU en Nyenrode, is bestuurslid van de St. Beroepseer en lid van de adviescommissie Ethiek, Cultuur en Gedrag van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Accountants.

Onze masterclasses staan open voor alumni, huidige deelnemers aan onze opleidingen én alle andere zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.

Nieuw dit jaar is de accreditatie van de masterclasses:
ABAN: 2 punt per masterclass (20 voor de gehele reeks)
✓ Q-keurmerk®: 2 punten per masterclass (20 voor de gehele reeks)

Starttijd

10 oktober 2018

Eindtijd

10 oktober 2018

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants