Masterclass ‘Impact van trends in de digitale technologie’

Masterclass Digitale technologie impact kwalitatief hoogwaardige zorg - Management

Op 10 oktober staat een inspirerende lezing over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen op het programma. Het thema van vanavond is de impact van digitale trends op de samenleving en op de zorgmarkt in het bijzonder.

Docent van de avond is Vincent de Schepper, arts en directeur van OOXOO. BIGalert is een product van OOXOO, een ambitieuze tech startup die HR-oplossingen maakt voor de zorg. De droom van Vincent is een toekomst waarin zorgverleners en technologie elkaar aanvullen en versterken zodat professionals kunnen excelleren in hun talent en de zorg betaalbaar blijft. Daarom signaleert Vincent de belangrijkste digitale trends in de maatschappij. De trends dragen bij aan het toekomstige personeelstekort in de zorg en moeten er voor zorgen dat huisartsen en thuiszorg ontlast worden en meer capaciteit krijgen voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg.

De zorg verandert op dit moment razendsnel. Zorg dat je als (para)medicus, manager of zorgondernemer dat je op de hoogte bent van alle digitale mogelijkheden zodat je voorbereid bent op veranderingen die dit voor jou gaat meebrengen. Maar ook om te kijken hoe jij dit zelf (meer) kunt inzetten, kansen voor jouw organisatie of patiënten kunt creëren en hoe de zorg daar mee verbeterd kan worden. Mis deze bijzondere masterclass niet!

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘Impact van trends in de digitale technologie’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.30 uur met het programma. Kun je deze masterclass niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

 

Starttijd

6:00 pm

10 oktober 2019

Eindtijd

10:00 pm

10 oktober 2019

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 te Zeist

Event Participants