Masterclass ‘Impact van trends in de digitale technologie’

Masterclass Digitale technologie impact kwalitatief hoogwaardige zorg - Management

Op 10 oktober trappen wij de nieuwe reeks masterclasses af met een inspirerende lezing over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Het thema van vanavond is de impact van digitale trends op de samenleving en op de zorgmarkt in het bijzonder.

BIJLAGEDETAILS Richard-van-Hooijdonk.jpg 13 juni 201960 KB 960 × 600 Afbeelding bewerken Permanent verwijderen URL https://www.vvaabusinessschool.nl/wp-content/uploads/2018/07/Richard-van-Hooijdonk.jpg Titel Richard-van-HooijdonkDocent van de avond is Richard van Hooijdonk. Als trendwatcher en ‘futurist’ is Richard regelmatig op televisie te zien bij BNN/VARA, AVRO/TROS, RTL Nieuws, RTL Boulevard en te horen op BNR waar hij het programma ‘Mindshift’ presenteerde. Richard signaleert de belangrijkste digitale trends in de maatschappij. De trends dragen bij aan het toekomstige personeelstekort in de zorg en dat huisartsen en thuiszorg ontlast worden en meer capaciteit krijgen voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg.

De zorg verandert op dit moment razendsnel. Zorg dat je als (para)medicus, manager of zorgondernemer dat je op de hoogte bent van alle digitale mogelijkheden zodat je voorbereid bent op veranderingen die dit voor jou gaat meebrengen. Maar ook om te kijken hoe jij dit zelf (meer) kunt inzetten, kansen voor jouw organisatie of patiënten kunt creëren en hoe de zorg daar mee verbeterd kan worden. Mis deze bijzondere masterclass niet!

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘Impact van trends in de digitale technologie’ kost €95. Schrijf je je in voor alle masterclasses, dan brengen wij voor de zesde masterclass geen kosten voor jou in rekening. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit mag een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.30 uur met het programma. Kun je deze masterclass niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

 

Begintijd

6:00 pm

donderdag, oktober 10, 2019

Eindtijd

10:00 pm

donderdag, oktober 10, 2019

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 te Zeist

Onder leiding van