Masterclass ‘Kwaliteitsmanagement’

VvAA Business School zeist
Organisaties onderscheiden zich door de kwaliteit van hun producten of hun diensten, goede arbeidsomstandigheden en hun houding ten opzichte van duurzaamheid.

‘Kwaliteitsmanagement’ geeft een duidelijk inzicht in hoe organisaties kunnen streven naar excellente bedrijfsvoering, producten en diensten. Bespreking van de verschillende vormen van kwaliteitsmanagement en de modellen en systemen die hierbij worden gebruikt. Zo komen het INK-managementmodel, Lean Six Sigma en HACCP aan de orde. Verder is er aandacht voor ontwikkelingen zoals het ‘Nieuwe Werken’, sociaal ondernemerschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de kwaliteit in de dienstverlening.

Docent
Jan Scheffer is lid van de Advisory Board van HELP, het Europese platform voor zorglogistieke opleidingen, is actief in de vereniging Logistiek Management (VLM) en blogt regelmatig op Skipr.

Geïnteresseerd in deze inspirerende en leerzame masterclass? Geef je snel op! 
In het academisch jaar 2018-2019 organiseert de VvAA Business School 10 masterclasses met een breed scala aan interessante bedrijfskundige onderwerpen. Om je bedrijfskundige kennis en ervaring bij te houden of verder te ontwikkelen!

Je kunt je per masterclass inschrijven, maar natuurlijk ook voor de gehele reeks. De kosten per masterclass bedragen €95. Bij deze kosten zijn inbegrepen:
  Lichte avondmaaltijd
  Kun je een masterclass niet? Dan mag je een collega als vervanger afvaardigen
  Toezending slides van de presentaties
  Toekenning accreditatiepunten na gebleken aanwezigheid

Onze masterclasses staan open voor alumni, huidige deelnemers aan onze opleidingen én alle andere zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.

VvAA Business School zeist Jan Scheffer

Ing. Jan Scheffer,
Advisory Board HELP 

Nieuw dit jaar is de accreditatie van de masterclasses:

ABAN (2 punten per masterclass)
✓ Q-keurmerk® (2 punten per
masterclass)

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

Starttijd

22 mei 2019

Eindtijd

22 mei 2019

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants