Masterclass ‘Reis van de klant’

Masterclass - Reis van de klant
De reis van de klant is de weergave van de interacties van de klant met hun zorgbedrijf. Het maakt inzichtelijk hoe je het klantproces hebt ingericht.

Door daar outside in naar te kijken en te beoordelen naar intensiteit wordt helder waar verbeteringen mogelijk zijn. Daar waar niet op niveau, kunnen nieuwe processen en campagnes worden bedacht. Nog voordat er iets gebouwd wordt of ‘live’ gaat, kun je testen of jouw klanten vloeiend door het proces gaan lopen. En je kunt bekijken of de kans toeneemt dat klanten overgaan tot het aankopen van jouw product of dienst. Als de klant zonder obstakels door de journey reist ben je op de juiste weg!

Docent
Ger is professor Marketing aan de EuroMBA van IAE, de business school van de Université Paul Cézanne in Aix en Provence et Marseille. Hij is oprichter en academic director van de VvAA Business School in Slot Zeist voor professionals in de zorg.

Geïnteresseerd in deze inspirerende en leerzame masterclass? Geef je snel op! 
In het academisch jaar 2018-2019 organiseert de VvAA Business School 10 masterclasses met een breed scala aan interessante bedrijfskundige onderwerpen.
Om je bedrijfskundige kennis en ervaring bij te houden of verder te ontwikkelen!

Je kunt je per masterclass inschrijven, maar natuurlijk ook voor de gehele reeks. De kosten per masterclass bedragen €95. Bij deze kosten zijn inbegrepen:

  Lichte avondmaaltijd
  Kun je een masterclass niet? Dan mag je een collega als vervanger afvaardigen
  Toezending slides van de presentaties
  Toekenning accreditatiepunten na gebleken aanwezigheid

Onze masterclasses staan open voor alumni, huidige deelnemers aan onze opleidingen én alle andere zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.


Ger Hofstee,
Professor Marketing aan de EuroMBA van IAE en academic director van de VvAA Business School

Nieuw dit jaar is de accreditatie van de masterclasses:

ABAN (2 punten per masterclass)
✓ Q-keurmerk® (2 punten per masterclass)

Direct inschrijven

Begintijd

6:30 pm

woensdag, juni 26, 2019

Eindtijd

10:00 pm

woensdag, juni 26, 2019

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Onder leiding van