Masterclass ‘Venture Capital & Private Equity’

Venture capital en private equity
Al tientallen zorgondernemingen in Nederland zijn gefinancierd met ‘private equity’. De meeste zorgbedrijven kunnen al winst uitkeren en dat aantal zal nog groeien als de politiek het mogelijk gaat maken dat ook ziekenhuizen winst direct mogen uitkeren. Daardoor zal het belang van private equity toenemen.

Durfkapitaal of risicodragend kapitaal, vaak aangeduid met het Engelse leenwoord “venture capital”, wordt gebruikt om ondernemingen die hoge risico’s lopen en waarvan de kasstroom en/of winst nog beperkt is te financieren. Vaak gaat het hierbij over startende ondernemingen. Andere uitdrukkingen voor durfkapitaal zijn risico-kapitaal en waagkapitaal.

Docent
Thédoor Melchers, partner bij Greenberg Traurig in Amsterdam. Zij zijn binnen het bedrijfsleven en met wortels in de VS een Nederlands advocatenkantoor met een Amerikaanse ziel. Zij adviseren beursgenoteerde- en particuliere bedrijven, evenals startende bedrijven en overheidsinstanties. Melchers is gespecialiseerd in public en private M&A (acquisities en overnames) en heeft bijzondere expertise in joint ventures, private equity en corporate governance.

Geïnteresseerd in deze inspirerende en leerzame masterclass? Geef je snel op! 
In het academisch jaar 2018-2019 organiseert de VvAA Business School 10 masterclasses met een breed scala aan interessante bedrijfskundige onderwerpen. Om je bedrijfskundige kennis en ervaring bij te houden of verder te ontwikkelen!

Je kunt je per masterclass inschrijven, maar natuurlijk ook voor de gehele reeks. De kosten per masterclass bedragen €95. Bij deze kosten zijn inbegrepen:
  Lichte avondmaaltijd
  Kun je een masterclass niet? Dan mag je een collega als vervanger afvaardigen
  Toezending slides van de presentaties
  Toekenning accreditatiepunten na gebleken aanwezigheid

Onze masterclasses staan open voor alumni, huidige deelnemers aan onze opleidingen én alle andere zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.

Venture capital en private equity thedoor melchers

Mr Thédoor Melchers,
Greenberg Traurig

Nieuw dit jaar is de accreditatie van de masterclasses:

ABAN (2 punten per masterclass)
✓ Q-keurmerk® (2 punten per masterclass)

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

Starttijd

24 april 2019

Eindtijd

24 april 2019

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants