Open Huis College – Ontwikkelingen in de zorgmarkt

Stethoscoop Masterclass Open Huis College Investeringsvraagstukken Ontwikkelingen zorgmarkt

Binnen de eerstelijnszorg zien wij een stijgende zorgvraag terwijl de zorgkosten minder hard mogen stijgen. Ook wordt steeds meer dure zorg uit de tweede lijn wordt overgeheveld naar de (goedkopere) eerste lijn.  De dokter verandert in een coach die mensen begeleidt in het gezondheidsproces. En door meer in te zetten op preventie kunnen de zorgkosten flink naar beneden.

Sensoren worden effectiever en toegankelijker, data-analyse wordt effectiever en er ontstaat een nieuwe kijk op het managen van zorg met behulp van slimme technologie waarbij preventie het uitgangspunt is. Als dat lukt hebben we straks minder ziekenhuisbedden nodig.

Wat betekenen al deze ontwikkelingen ook als het gaat om financieringsvraagstukken die bij een bank worden neergelegd? Wordt er alleen naar de financiële cijfers gekeken of ook naar de mens achter de zorgondernemer? Hoe onderscheid jij je met je praktijk of instelling en wat is je visie? Wat zijn de ontwikkelingen in jouw markt en heb je goed zicht op de impact daarvan op jouw verdienmodel?

Om succesvol in te kunnen spelen op de nieuwe ontwikkelingen moeten managers en ondernemers wendbaar en innovatief zijn. Tijdens deze masterclass gaan wij hier nader op in en helpen wij je om jouw zorgorganisatie sterker te positioneren, kansen te creëren en jouw patiënten de beste zorg te bieden. Denk je over ondernemerschap binnen de zorg of wil je je praktijk of instelling uitbreiden? Dan is deze masterclass zeker iets voor jou!

Winston Texel Open Huis College Masterclass Business School VvAADocent van deze avond is Winston Texel MSc, sectorspecialist bij ABN AMRO.

In zijn functie als sectorspecialisat adviseert Winston medisch ondernemers over de bedrijfsvoering en recente ontwikkelingen binnen de medische sector. Heeft bedrijfs- en verzekeringskunde gestudeerd en werkt binnen de bancaire sector uitsluitend voor en met de medische sector.

Accreditatie
Deze masterclass is geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van de masterclass. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De masterclass ‘Open Huis College – Ontwikkelingen in de zorgmarkt’ kost €95. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Voor alle masterclasses mag je gratis een introducé meenemen, dit kan een collega, relatie of branche-genoot zijn.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+  Lichte avondmaaltijd
+  Alle informatie ontvang je digitaal
+  Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+  Toekenning accreditatiepunten

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een lichte avondmaaltijd, we starten om 18.30 uur met het programma. Kun je deze masterclass niet? Dan mag je kosteloos een andere masterclass uitkiezen of een vervanger afvaardigen.

Schrijf je hier in voor de Masterclass(es) van je keuze

 

Starttijd

6:00 pm

5 maart 2020

Eindtijd

10:00 pm

5 maart 2020

Adres

Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Event Participants