Top Masterclass ‘Artificial Intelligence’

Top-Masterclass-AI-IBM

Wist je dat er meer dan 13.000 ziekten, syndromen en verwondingen, 7.000 zeldzame ziekten, 4.000 medische- en operatieve protocollen, 7000 soorten geneesmiddelen, 10.000 datapunten in EPD’s en meer dan 1.8 miljoen medische publicaties per jaar zijn? En dat deze enorme hoeveelheid medische informatie iedere 5 jaar verdubbelt.

Daar staat tegenover dat 80% van de medisch specialisten en zorgprofessionals gemiddeld 5 uur per maand kunnen besteden aan het bijblijven in hun vakgebied. En er per diagnose gemiddeld 10 minuten wordt besteed aan het intelligent gebruiken van de beschikbare informatie om tot een goed behandelplan te komen?

Artificial Intelligence (AI) is zelflerende software waardoor computers meer en sneller data kunnen doorwerken en verbanden kunnen leggen waardoor medisch specialisten en zorgprofessionals beter beslagen ten ijs kunnen komen. Ook in andere zorgonderzoeken kunnen professionals sneller en kwalitatief beter werken.

Het grote belang van ‘Artificial Intelligence’ is duidelijk, door AI goed in te zetten kan het niet anders dan dat de medisch specialisten en zorgprofessionals meer ‘value’ gaan leveren voor het oplossen van gezondheidsprobemen.

Deze Top Masterclass AI is bedoeld om jou meer inzicht te geven in dit belang, daar vragen over te kunnen stellen aan dr. Nicky Hekster om AI op juiste waarde te kunnen schatten. Waardoor je een mogelijke implementatie strategie voor jouw eigen klinische omgeving kan ontwikkelen.

Sprekers:

  Dr. Nicky Hekster

Technical Leader Healthcare & Life Sciences bij IBM Benelux 

  Ger Hofstee 

Academic director van VvAA Business School

  Levie Hofstee

Founding partner Neurocast 

Masterclass AI

   Vrijdag 7 december, 16.00 – 20.00 uur
   IBM, Amsterdam
   Gratis, inclusief avondmaaltijd
   ABAN en Q-keurmerk®  geaccrediteerd

Starttijd

7 december 2018

Eindtijd

7 december 2018

Adres

IBM Amsterdam | Johan Huizingalaan 765, 1066 VH

Event Participants