Em. prof. dr. Piet Ribbers (vz)

Piet Ribbers studeerde cum laude af als econoom aan Tilburg University. In 1980 promoveerde hij cum laude op zijn proefschrift ‘Organisatie en Planning van de Inkoopfunctie in een Industriële Onderneming’.

Piet Ribbers begon zijn carrière als wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Hasselt, alwaar hij werd benoemd tot hoogleraar Organisatie en Informatiesystemen. Daarna werd Piet Ribbers bijzonder hoogleraar Bestuurlijke Informatiekunde aan Tilburg University, verantwoordelijk voor de uitwerking van de postdoctorale opleiding Bestuurlijke Informatiekunde.

Tot 1995 was Piet Ribbers verbonden als affiliate professor aan de Washington University in St. Louis, USA. Thans is hij academic director van de Executive Master Information Management van TIAS en voorzitter van het departement Informatiekunde.

Piet Ribbers doet onderzoek naar en houdt lezingen over alignment tussen bedrijfsprocessen en het gebruik van Informatie Technologie.

Prof. drs. Sybren Tijmstra

Sybren Tijmstra studeerde politieke wetenschappen, leiderschap en Business Diplomacy (Georgetown University) en Frans (Universiteit van Lausanne). Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in strategie / management consulting, management development en het ontwikkelen van onderwijs.

Is emeritus hoogleraar International Strategy & Management, IAE, Graduate Business School, Universiteit van Aix-en-Provence, Frankrijk. Emeritus Distinguished Professor of Strategy and Change, Audencia, Nantes School of Management France.

Sybren hielp diverse business schools op te richten in landen als China, Cyprus, Spanje en Nederland. In het verleden heeft hij onder anderen zijn directeur-generaal EAP European School of Management Parijs – Oxford – Berlijn – Madrid, directeur-generaal van EFMD Brussel, oprichter en eerste directeur van de ICSC, Universiteit Twente en de oprichter en eerste directeur van het Management Development Centre van Nyenrode Business Universiteit.

Mr. Harry Stol MBA

Mr. Harry Stol studeerde Bedrijfskunde, is Register Marketeer en behaalde zijn MBA aan Duke University. Hij is management consultant en interim manager bij diverse organisaties.

In het verleden is Harry Stol onder andere Business Manager Operations en Head of Account Management en jarenlang voorzitter van de Nederlandse SMA (Sales Management Association) geweest. Harry heeft veel kennis en ervaring bij het opzetten van examenstructuren en examineren op het gebied van Sales- en Accountmanagement, bijvoorbeeld als lid van de Examencommissie NIMA Sales en als corrector, opsteller en assessor van sales examens. Daarnaast was Harry Stol eigenaar van een EVC-gecertificeerd examenbureau voor de toetsing van Key Account Managers en Commercieel directeuren.

Om organisaties te ondersteunen bij het voldoen aan de nieuwste Europese privacy wetgeving (GDPR) is Harry Stol tevens gecertificeerd Data Protection Officer.

Als docent Sales en Accountmanagement is Harry Stol betrokken bij de VvAA Business School, Nyenrode, IBO en diverse andere business schools.