‘Anders leren kijken’

Albert Einstein zei ooit: “Je kan een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.”. Je hebt dus een andere manier van kijken nodig om tot een oplossing te komen voor een probleem. De gezondheidszorg verandert razendsnel. Discussie over marktwerking, steeds mondiger wordende zorgconsumenten, meer keuzevrijheid en toenemende concurrentie vragen om het ontwikkelen van een heldere strategie, ondernemerschap, creatieve productontwikkeling, leiderschap en het herontwikkelen van jouw organisatie. Maar door bovenal ‘anders te kijken’ naar de gevestigde processen, je patiënt als klant te zien en naar de strategie.

Faculteit
Tijdens je opleiding aan de VvAA Business School leer je op een andere manier kijken. Naar je organisatie, naar de zorg én naar jezelf.
En daar spelen onze vakkundige en ervaren professoren en docenten een cruciale rol in, wij stellen ze graag aan je voor.

Academic director

Ger-HofsteeGer Hofstee studeerde marketing, marketing management en bedrijfskunde. Ger heeft gewerkt als productmanager, salesmanager, marketing manager, commercieel directeur, algemeen directeur, voorzitter groepsdirectie en CEO. Heeft daarna meer dan 100 projecten gedaan in consumenten-, industriële- en dienstenmarkten, om organisaties markt- en klant bewuster te maken en aan strategie-, product-, merk-, communicatie- en digitale ontwikkeling.

Hofstee was vijf jaar decaan van de Ricoh Business school in Den Bosch en jarenlang MBA-programmadirecteur en -decaan van het IBO in Leusden. Heeft 14 boeken geschreven over marketing waaronder ‘10 Stappen marketingmethode’, ‘Master in Marketing’, ‘Changing the rules’ en de op Internet verschenen ‘Alle 25 goed!’ en ‘Van analoog naar digitaal’.

Professoren en docenten

Dr. Nicky Hekster

Artificial Intelligence

Roel Nuyts MSc