Wij geven je graag antwoord op vragen over onze opleidingen

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Jazeker! Wij denken graag met je mee over de wijze van betalen, dit mag in meerdere termijnen en over meerdere jaren. Wil je meer informatie of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!
Dat kan zeker! Per kalenderjaar kun je tot een maximum van €15.000 aan studiekosten aftrekken bij de Belastingdienst.
Nee hoor, de VvAA Business School richt zich op alle professionals in de zorg. Van medisch specialisten tot paramedici, van zorgmanagers tot tandartsen en van ondernemers tot dierenartsen!
Op 15 april en op 23 september 2019 start het volgende MBA-programma. De leergang 'Bedrijfskunde in de Zorg' start op 8 maart en in september 2019.
Alle opleidingen van de VvAA Business School zijn speciaal ontwikkeld om goed te combineren met werk en privé. Tijdens de MBA doen wij dit bijvoorbeeld door een deel van de tentamens tijdens de 3 dagen die je per maand bij ons bent af te nemen, in groepsverband te werken, benodigde voorbereiding compact te houden en je alle begeleiding te bieden die nodig is.
Wanneer je een tentamen niet haalt, dan krijg je de mogelijkheid om deze te herkansen. De ervaring leert dat het hertentamen dan altijd gehaald wordt. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je deze het jaar daarop kosteloos nogmaals herkansen.
Wij stellen hoge eisen aan het niveau van onze school. De benodigde vooropleiding is minimaal HBO-niveau met aanvullende werkervaring. Hiermee heb je toegang tot onze MBA, maar wij vragen je dan wel om een paper te maken als toelatingstest - deze paper moet aantonen dat je over academisch werk- en denkniveau beschikt. De academic director en de examencommissie beoordelen de paper en beslissen op basis daarvan of je kunt deelnemen aan het MBA-programma.
Jazeker! Onze opleidingen zijn door beroepsverenigingen geaccrediteerd. Zo is de leergang 'Bedrijfskunde in de Zorg' geaccrediteerd door ABAN, Q-keurmerk en V&VN. Onze MBA is geaccrediteerd bij ABAN, Q-keurmerk en de NVZA. Ben jij aangesloten bij een andere beroepsvereniging en wil je graag accreditatiepunten verdienen met het volgen van een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op, wij vragen de gewenste accreditatie graag voor je aan!

Het antwoord op je vraag niet gevonden?