Wij geven je graag antwoord op vragen over onze opleidingen

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Jazeker! Wij denken graag met je mee over de wijze van betalen, dit mag in meerdere termijnen en over meerdere jaren. Wil je meer informatie of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!
Dat kan zeker! Per kalenderjaar kun je tot een maximum van €15.000 aan studiekosten aftrekken bij de Belastingdienst.
Nee hoor, de VvAA Business School richt zich op alle professionals in en rond de zorg. Van medisch specialisten tot paramedici, van zorgmanagers tot tandartsen en van ondernemers tot dierenartsen!
Op 20 april en op 26 oktober 2020 start het volgende Business Administration programma. De pre-master 'Bedrijfskunde in de Zorg' start op 1 november 2019 en op 13 maart 2020.
Alle opleidingen van de VvAA Business School zijn speciaal ontwikkeld om goed te combineren met werk en privé. Tijdens het Business Administration programma doen wij dit bijvoorbeeld door een deel van de tentamens tijdens de 3 dagen die je per maand bij ons bent af te nemen, in groepsverband te werken, benodigde voorbereiding compact te houden en je alle begeleiding te bieden die nodig is.
Wanneer je een tentamen niet haalt, dan krijg je de mogelijkheid om deze te herkansen. De ervaring leert dat het hertentamen dan altijd gehaald wordt. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je deze het jaar daarop kosteloos nogmaals herkansen.
Wij stellen hoge eisen aan het niveau van onze school. Voor het Business Administration programma is de benodigde vooropleiding minimaal HBO-niveau met aanvullende werkervaring. Voordat je wordt toegelaten, vragen wij een schriftelijke motivatie en een (bestaande) paper of business case waarmee je aantoont over academisch werk- en denkniveau te beschikken. De Academic director en de examencommissie beoordelen de paper en jouw motivatie en beslissen op basis daarvan of je kunt deelnemen aan het programma.
Jazeker! Onze opleidingen zijn door beroepsverenigingen geaccrediteerd. Zo is de pre-master 'Bedrijfskunde in de Zorg' geaccrediteerd door ABAN, Q-keurmerk, Stichting Keurmerk Fysiotherapie en V&VN. Het Business Administration programma is geaccrediteerd bij ABAN, Q-keurmerk, KNMP, KNMvD en de NVZA. Ben jij aangesloten bij een andere beroepsvereniging en wil je graag accreditatiepunten verdienen met het volgen van een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op, wij vragen de gewenste accreditatie graag voor je aan!

Het antwoord op je vraag niet gevonden?