Welkom bij de VvAA Business School!

De gezondheidszorg is volop in beweging. Discussies over marktwerking, steeds mondiger wordende patiënten, e-Health oplossingen, administratieve werkdruk en oplopende personeelstekorten. Dat vraagt om strategisch denken, leiderschap en creativiteit van zorgprofessionals en managers. Onze zorg zou weer echte zorg moeten zijn, maar hoe doen we dat?

De VvAA Business School daagt jou uit om anders te kijken naar de zorg, je patiënten en jouw organisatie om je met nieuwe inzichten te laten bijdragen aan een sterke gezondheidszorg.

Wil je meer weten? Schrijf je in voor een van onze informatieavonden. Deze vinden plaats op onze Business School op Slot Zeist van 19.00 uur tot 21.00 uur. We vertellen je dan graag wat het Business Administration programma aan jouw ervaring en loopbaan kan toevoegen. En dat is niet weinig!

Het programma van de informatieavond:
1.   Welkom en introductie VvAA Business School
2.   College externe ontwikkeling in de zorgmarkt
3.   Kennismaking met de opleidingsmodules en de docenten
4.   Operationele aspecten van de opleiding

Wanneer je het rooster wilt ontvangen om vast vooruit te kunnen plannen, dan kun je dit op het formulier aangeven. Wil je liever een individuele afspraak, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Dit kan bij ons op Slot Zeist, maar we komen ook graag naar jou toe op een moment dat het je schikt. Je kunt jouw persoonlijke informatiegesprek hier inplannen.

Samen werken aan goede zorg, en gezonde resultaten. Daar gaan we voor. Graag tot ziens op onze Business School!

Ger Hofstee
Academic director VvAA Business School

Meer informatie en aanvraag brochure Business Administration

Inschrijven

  • Hoe gaat VvAA met uw persoonsgegevens om?