Interview met Guy Lubitsh

Change Management goeroe Professor Guy Lubitsh, is een zeer ervaren organisatiepsycholoog en executive coach aan het gerenommeerde Ashridge Executive Education. In ons programma Change Management verzorgt Guy Lubitsh een Masterclass waar alle drie de facetten van Change Management duidelijk aan bod komen.

Wij hebben hem zes inhoudelijke vragen gesteld over Change Management. Dit heeft zich gevormd tot een bijzonder interview.

Oprichter en academic director van de VvAA Business School, doceert Marketing aan de EuroMBA van IAE in Aix en Provence et Marseille en is auteur van onder andere “Master in Marketing” en “World Mega Trends”.De VvAA Business School helpt jou graag om de bedrijfskundige kwaliteit van jouw (zorg)businessplan te versterken. Wij nodigen je uit gebruik te maken van de unieke mogelijkheid voor een gratis consult op jouw strategische business vraagstuk. Maak vrijblijvend een afspraak op www.vvaabusinessschool.nl/afspraak of stuur een e-mail naar ger.hofstee@vvaabusinessschool.nl.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.