Jelle Drijver MBA

Jelle Drijver MBA

Jelle Drijver is ondernemer en behaalde in 2012 zijn MBA. Hij is oprichter en eigenaar van MegaExposure en Peper in je Pand en Dotslash.

Als ondernemer is Jelle Drijver altijd op zoek naar nieuwe tools, app’s, extensies en slimme technieken om zijn werk gedaan te krijgen in zo min mogelijk tijd. Als spreker over Social Media en het belang van online actief zijn, enthousiasmeert Jelle zelfs de meest vastgeroeste medewerkers en managers.

Jelle Drijver doceert onder andere in de Master of Business Administration (MBA), pre-master ‘Bedrijfskunde in de Zorg’ en in de masterclass ‘Digitalisering+ in de Zorg’.

Digitaal ondernemen en de waarde van innovatief ontwikkelen

De huidige snelheid van technologische vooruitgang maakt veel mensen bang. We zijn het punt gepasseerd waarop een individu – hoe intelligent ook – alles kan begrijpen. Toch is er geen reden tot paniek. Alle ingrediënten om te transformeren naar een evenwichtige duurzame wereld zijn aanwezig.

Eén ding weten we echter zeker: technologie ontwikkelt zich in een toenemend tempo en zal veel radicalere veranderingen teweegbrengen in de manier waarop we werken, produceren, zaken doen, reizen, consumeren, oud worden en jong blijven. Zo niet hier in het westen, dan wel in China, zoals we al zien gebeuren.

Overige faculteitsleden

Sybren Tijmstra

Prof. drs. Sybren Tijmstra

Organisatie & Integratie

Margreeth Kloppenburg

Drs. Margreeth Kloppenburg

Ethiek vs. Business

Frans Bouwmans

Drs. Frans Boumans MBA

Finance Strategy

Egon Houben

Drs. Egon Houben

Risicomanagement

Walther Ploos van Amstel

Prof. dr. Walther Ploos van Amstel

Supply Chain Management

Harry Stol

Mr. Harry Stol MBA

Sales Management

Jan Scheffer

Ing. Jan Scheffer

Lean Management

Ger Hofstee

Ger Hofstee

Marketing

Guy Lubitsh

Prof. dr. Guy Lubitsh

Change Management

Pieter Klaas Jagersma
Gijs Hiltermann

Drs. Gijs Hiltermann

Financieel Management