Masterclasses voor (para)medici, ondernemers en managers

Blijf je ontwikkelen!

De zorg kent woelige tijden. Zorgkosten stijgen, patiënten worden mondiger en met name de digitale mogelijkheden zijn ongekend. Maar gaat dat jou als zorgprofessional helpen in jouw spreekkamer? Zal dit de bureaucratie verminderen? En belangrijker: wordt jouw patiënt daar beter van? 

Artificial Intelligence, e-Health oplossingen en andere digitale technologieën klinken als sciencefiction, maar ze kunnen jou als zorgverlener enorm helpen. Zodat jij meer tijd aan je patiënten kunt besteden, de administratieve werkdruk vermindert en de zorg beter wordt. Om jou bekend te maken met de vele digitale mogelijkheden, de kansen die deze creëren en hoe ze jou kunnen helpen organiseert de VvAA Business School in het academisch jaar 2019-2020 een zestal inspirerende masterclasses rondom het thema ‘digitalisering’.

Voor wie?
Onze masterclasses staan open voor medisch specialisten, paramedici, tandartsen, huisartsen, dierenartsen, managers en zorgondernemers die geïnteresseerd zijn in de digitale ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de zorgmarkt.

Accreditatie
Onze masterclasses zijn geaccrediteerd bij ABAN en Q-keurmerk zodat jij als medicus, tandarts of orthodontist accreditatiepunten verkrijgt na het volgen van één of meerdere masterclasses. Ben jij aangesloten bij een andere branchevereniging en volg je minimaal 2 masterclasses? Dan vragen wij graag ook voor jou de accreditatie aan!

Investering
De kosten bedragen €95 per masterclass. Schrijf je je in voor 2 of meer masterclasses, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Iedere masterclass mag je gratis een introducé meenemen, bijvoorbeeld een collega, relatie of vakgenoot.

Aanbod
Naast een inspirerende avond met veel nieuwe inzichten en interessante discussies met jouw vakgenoten zijn bij de masterclasses inbegrepen:
+   Lichte avondmaaltijd
+   Alle informatie ontvang je digitaal
+   Voor jouw introducé is de masterclass gratis
+   Toekenning accreditatiepunten

Kun je een masterclass niet? Dan mag je deze kosteloos op een ander moment inhalen of een vervanger afvaardigen.

Voorafgaand aan de masterclass of de reeks masterclasses ontvang je de factuur, deze kun je ook automatisch aan jouw werkgever laten sturen (je kunt dit aangeven in het inschrijfformulier).

Graag tot ziens op een van onze masterclasses, je bent van harte welkom!

Geaccrediteerd

Afbeeldingsresultaat voor KNMG

KNMT

Hoge waardering

Waardering masterclasses

22
oktober
Digitale transformatie Masterclass VvAA Business School
Masterclass ‘Digitale transformatie’
6:00 pm - 10:00 pm
Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

19
november
E-health M-health VvAA Business School Masterclass
Masterclass ‘eHealth en mHealth’
6:00 pm - 10:00 pm
Slot Zeist | Zinzendorflaan 1 | Zeist

Door het inzetten van innovatieve e-health en m-health technologieën en het gebruikmaken van een veilige en betrouwbare manier van data-uitwisseling kan bijgedragen worden aan...