Exclusieve Masterclass

In iedere (zorg)organisatie zijn veranderingen aan de orde van de dag. Daarom is het belangrijk om veranderprocessen goed te begrijpen om jouw organisatie of team hierin te kunnen leiden. Tijdens deze 2-daagse intensieve Masterclass leer je alles over het succesvol implementeren van veranderingen binnen jouw eigen zorgorganisatie, maatschap of team.

Je hebt de mogelijkheid om deze executive Masterclass Change Management te volgen van Guy Lubitsh aan Ashridge Executive Education. Twee intensieve collegedagen die worden afgesloten met een paper die je na afloop van de masterclass maakt.

Voor deelnemers aan het Business Administration programma van VvAA Business School is de Ashridge certificatie programma onderdeel van de bul. ABAN-accreditatie: 12 punten.

De eerstvolgende mogelijkheid om deze bijzondere masterclass te volgen is op 10 en 11 november 2020.

Change Management houdt zich bezig met het veranderen van structuren of de werkwijze van organisaties. Hierbij staan drie belangrijke pijlers centraal.

  • Lean Productie (gericht op het verhogen van efficiëntie)
  • Business process re-engineering (het herstructureren van bedrijfsprocessen)
  • Sociotechniek (het verbeteren van het functioneren van mensen binnen organisaties)

De richting van veranderingen moet centraal worden vastgesteld, inclusief wat er van betrokken mensen verwacht wordt. Dit geldt uiteraard ook voor zorgbedrijven. Aangezien we weten dat verandering een constante is, is het belangrijk om dit proces goed te leren begrijpen en anderen in de organisatie hierin te kunnen leiden.

Waarom Ashridge Executive Education?

Ashridge Executive Education in Hertfordshire is een high-end non-profit organisatie en werkt samen met NHS om dit te realiseren.

Change Management goeroe Professor Guy Lubitsh, is een zeer ervaren organisatiepsycholoog en executive coach aan het gerenommeerde Ashridge Executive Education. Zodoende is Professor Guy Lubitsh nauw betrokken bij dit zeer grootschalige en ingrijpende NHS project, waar alle drie van de facetten van Change Management duidelijk aan bod komen.

De National Health Service (NHS)

De NHS is het openbare gezondheidszorgstelsel van het Verenigd Koninkrijk. Dit stelsel werd in juli 1948 opgericht en wordt gefinancierd met de nationale belastinggelden. Ze biedt elke inwoner van het Verenigd Koninkrijk primaire en secundaire gezondheidszorg.

De NHS heeft meer dan 1,7 miljoen werknemers in dienst.

Het gezondheidszorgstelsel is tamelijk ouderwets ingericht en verliesgevend, daarom moet het zichzelf dringend veranderen.

Hoe ervaren deelnemers de Masterclass?

Accreditatie

Onze programma’s worden door de beroepsverenigingen geaccrediteerd. De exclusieve masterclass ‘Change Management’ wordt erkend met 12 studiepunten die bij deelname in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) worden opgenomen.

Programma & investering

Datum
De data van deze exclusieve masterclass voor 2021 worden op een later moment vastgesteld in verband met de Corona-maatregelen die tussen landen gelden.

Investering: €2.990 (dit bedrag is vrijgesteld van btw en in 2020 en 2021 fiscaal aftrekbaar)
Dit is inclusief vluchten, transfers in Engeland, verblijf met vol pension op de campus van Ashridge, colleges en tentamen.

Ben jij geïnteresseerd in deze exclusieve masterclass? Mis deze kans niet en schrijf je hier in op de website van de VvAA Business School, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Brochure downloaden