VvAA Business School

Anders leren kijken naar gezondheidszorg en bedrijfskunde

“Marketing is het veroveren van de markt door het aanbod op de vraag af te stemmen en niet andersom.”

Prof. Ger Hofstee MBA, Academic Director VvAA Business School

Anders kijken

De gezondheidszorg is volop in beweging. De discussie over marktwerking is in volle gang en keuzevrijheid van consumenten neemt toe. Dat vraagt meer ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Zeker als je samenwerkt in een praktijk of leiding geeft aan een maatschap of zorginstelling.

Steeds meer medisch specialisten en zorgprofessionals zien het belang van het opdoen van toepasbare bedrijfskundige kennis. Anders leren kijken naar de zorg, innovaties en verbetermogelijkheden is waar het om gaat.  Om zo tot nieuwe inzichten te komen, want die veelzijdigheid wordt vandaag de dag van jou gevraagd.

De VvAA Business School pleit voor meer medici in het management en bestuur van organisaties in de zorg.

Zoek jij een passend antwoord op bedrijfskundige vraagstukken in de zorg en wil je leren van én met andere professionals in de zorg? Dan zijn de bedrijfskundige programma’s van de VvAA Business School zeker iets voor jou.

De Business School

De VvAA Business School is dé business school van de Nederlandse gezondheidszorg. De school is in 2013 opgericht omdat er vanuit verschillende beroepsorganisaties een grote behoefte ontstond voor kwalitatief goede bedrijfskundige scholing. In de vakopleidingen van medisch professionals wordt namelijk geen aandacht besteed aan bedrijfskundige onderwerpen.

Door in te spelen op deze vraag zijn de programma’s van de business school geaccrediteerd door de beroepsverenigingen van medisch specialisten, huisartsen, tandartsen, dierenartsen en paramedici waardoor de deelnemers BIG- en Q-keurmerk-punten voor hun deelname verwerven.

Dit heeft erin geresulteerd dat deelnemers aan de programma’s van de VvAA Business School overwegend zorgprofessionals zijn. Dit maakt onze opleidingen uniek in vergelijking tot andere business scholen.

Ons team

Maak kennis met ons team

Anouschka Lyklema

Programmamanager
Ger Hofstee

Ger Hofstee

Academic director
Yvonne Anjema

Yvonne Anjema

Gastvrouw