Hartelijk dank voor inschrijving als team voor onze hackathon over depressie op 2 en 3 februari 2019.
Tijdens de hackathon willen wij met elkaar oplossingen bedenken om het leven van mensen met een depressie te vergemakkelijken, fijn dat jij je daar ook voor wilt inzetten.

Tijdens de hackathon krijg je alle advies en support die je nodig hebt om jullie hack tot ontwikkeling te brengen. Aan het eind van het weekend presenteer je met je team jullie plan en zijn er voor de beste hacks mooie prijzen te vergeven.

Heb je nog niet je gehele team bemenst, dan horen wij graag uiterlijk op 31 december aanstaande wie de teamleden zijn. Je kunt je overige teamleden aanmelden als reply op deze e-mail.

Belangrijk is dat jouw team bestaat uit 5 á 6 mensen vanuit diverse disciplines zodat jullie vanuit verschillende invalshoeken naar oplossingen kunnen kijken.

De hackathon wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors die geheel belangeloos een bijdrage leveren. De overnachting van alle teams op Slot Zeist, lunches, ontbijt, diners, organisatie, expert teams, prijzen en de ondersteunende materialen zijn daardoor gratis voor alle deelnemers!

Heb je vragen over de hackathon, dan kun je altijd contact met ons opnemen.