Drs. Vincent de Schepper MBA

Drs. Vincent de Schepper MBA

Vernieuwing, innovatie en ondernemen vormen de rode draad in zijn loopbaan. Nog voordat hij afstudeerde als huisarts heeft de combinatie (capaciteits)crisis en innovatie hem op het ondernemerspad gezet. Samen met drie studiematen heeft hij in 2000 een online platform voor huisartsen opgezet (Waarneembemiddeling.nl) in een tijd dat internet nog niet gebruikelijk was. Sindsdien heeft hij zich altijd bezig gehouden met nadenken over en inzetten van technologie daar waar het knelpunten kan oplossen.

Tevens zet hij deze kennis en kunde ook graag in als spreker en gastdocent om zo ook anderen mee te nemen in de digitale transformatie waar we als maatschappij inmiddels middenin zitten, maar waar velen nog zoekend zijn.

De laatste tijd richt hij zich op conversational technology (o.a. kunstmatige intelligente chatbots). Deze techniek vormt de volgende stap in de technologische revolutie. Niet langer past de mens zich aan aan de computer, maar gaat de computer mensentaal spreken. Hierdoor kan technologie nog beter de mens ondersteunen. Overal waar communicatie een knoop-of knelpunt vormt kan deze technologie helpen processen op gang te houden en zelfs te verbeteren.

Vincent de Schepper doceert onder andere in de Master of Business Administration (MBA), pre-master ‘Bedrijfskunde in de Zorg’ en in de masterclass ‘Digitalisering+ in de Zorg’.

Impact van digitale trends in de zorg

Wat zijn de belangrijkste digitale trends in onze samenleving en op de gezondheidsmarkt? En hoe beïnvloeden ze ons gedrag en wat betekent dit voor de gezondheidsindustrie?

Hoe kunnen we een toekomst creëren waarin zorgaanbieders en technologie elkaar aanvullen en versterken, zodat professionals kunnen excelleren in hun talent en de zorg betaalbaar blijft.

Overige faculteitsleden

Sybren Tijmstra

Prof. drs. Sybren Tijmstra

Organisatie & Integratie

Margreeth Kloppenburg

Drs. Margreeth Kloppenburg

Ethiek vs. Business

Frans Bouwmans

Drs. Frans Boumans MBA

Finance Strategy

Egon Houben

Drs. Egon Houben

Risicomanagement

Walther Ploos van Amstel

Prof. dr. Walther Ploos van Amstel

Supply Chain Management

Harry Stol

Mr. Harry Stol MBA

Sales Management

Jan Scheffer

Ing. Jan Scheffer

Lean Management

Ger Hofstee

Ger Hofstee

Marketing

Guy Lubitsh

Prof. dr. Guy Lubitsh

Change Management

Pieter Klaas Jagersma
Gijs Hiltermann

Drs. Gijs Hiltermann

Financieel Management